X
Menu

CV-ketel

Bespaar energie met uw CV-ketel!

CV-ketel

Een betrouwbare cv-ketel installatie is van groot belang voor een goed verwarmd huis en warm water. Bij Paul Aldenkamp werken alleen gecertificeerde cv-monteurs met jarenlange ervaring in het installeren en onderhouden van cv-ketels en cv-installaties. Bij het installeren of vervangen van een cv-installatie komt meer kijken dan alleen het monteren van de ketel. Het installeren of het ombouwen vraagt om kennis en ervaring. Vakkennis die hebben wij opgedaan door scholing en samenwerking met de beste fabrikanten. Of u nu in een groot of klein huis woont, met meer dan 25 jaar ervaring hebben wij voor elke situatie een passende oplossing.

Meer over cv-ketel installatie…

CV-ketel vervangen

Het vervangen van uw huidige cv-ketel betekent meer dan alleen het monteren van de ketel. Als erkend installateur zijn de cv-monteurs bij Paul Aldenkamp bevoegd om gasleidingen, cv-ketel en rookgasafvoeren (ivm koolmonoxide) te plaatsen. Voor het vervangen van uw cv-ketel komen wij bij u langs voor een advies op maat.

CV-ketel onderhoud

Door uw cv-ketel regelmatig te laten onderhouden zorgt u dat de cv-ketel veilig en zuinig blijft werken. Niemand zit graag in de kou of wil douchen met koud water. Een slecht onderhouden cv-ketel kan ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Zoals koolmonoxidevergiftiging. Bezuinig niet op cv-ketel onderhoud. Laat het onderhoud uitvoeren door Paul Aldenkamp, die als InstallQ Erkend Installateur geregistreerd staat. Met jaarlijks onderhoud van Paul Aldenkamp voorkomt u storingen en heeft u goed werkende en veilige cv-ketel.

Voordelen cv-ketel onderhoud:

 • Voorkom storingen
 • Voorkom koolmonoxidevergiftiging
 • Bespaar energiekosten

Meer over cv-ketel onderhoud…

CV-ketel storing

Wanneer u geen jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel verricht is de kans op storingsgevoeligheid groter. Daarom raden we u te allen tijde aan uw cv-installatie jaarlijks te laten onderhouden door Paul Aldenkamp. Wij zorgen ervoor dat uw cv-ketel goed onderhouden wordt en storingsvrij blijft functioneren. Heeft u toch een storing aan uw cv-ketel? Dan zijn wij u uiteraard graag van dienst!

CV-ketel inregelen

Door uw cv-installatie waterzijdig in te regelen haalt u het meeste rendement uit uw cv-ketel. Met speciale radiatorknoppen wordt uw installatie perfect afgesteld waardoor uw ketel efficiënter werkt en de te verwarmen ruimtes gelijkmatig worden verwarmd. Meer comfort en lagere stookkosten. Deze eenmalige inverstering bespaart u tot 20% op uw verwarmingskosten.

intergas cv ketel - verwarming

Voordelen cv-ketel inregelen:

 • Meer comfort
 • Lagere verwarmingskosten

CV-installatie spoelen

Uw cv-installatie of vloerverwarming zijn mogelijk vervuild. Het is daarom van groot belang deze te reinigen door uw cv-installatie te laten spoelen. Dit levert u veel voordelen op:

 • Een schone cv-installatie is wel 15% zuiniger dan een vervuild systeem
 • U bespaart dus enorm op uw energierekening
 • Het voorkomt storingen

Wij kunnen u helpen bij het reinigen en spoelen van uw cv-installatie. Onze gecertificeerde monteurs hebben ruime ervaring met het spoelen van cv-installaties. Ook wel powerflushen genoemd.

Meer over cv-installatie spoelen…

CV-ketel van Intergas

Bij Paul Aldenkamp zijn we gespecialiseerd in cv-ketels van Intergas. Intergas cv-ketels zijn ketels van zeer hoogwaardige kwaliteit. Daar staat het merk dan ook om bekend. Deze hoge kwaliteit combineren ze ook nog eens met zeer energiezuinige ketels. Gemiddeld gezien halen de cv-ketels van Intergas een veel hoger rendement dan die van de concurrenten. Dat is dus goed voor uw portemonnee en het milieu!

Voordelen Intergas cv-ketel:

 • Hoger rendement dan van concurrenten
 • Goed voor uw portemonnee
 • Goed voor milieu

Meer over cv-ketels van Intergas…

Erkend InstallQ cv installateur en wettelijk erkend CO-VRIJ installateur

Paul Aldenkamp is NEN 1078 gecertificeerd (nr 25133). Dat betekent dat hij als één van de weinige kleine cv-installateurs erkend is in het plaatsen van gasleidingen, cv ketel en zeker niet onbelangrijk rookgasafvoeren (ivm koolmonoxide vergiftiging).

Meer over installQ...

installQ - erkend installateur

Waarom een CV-ketel bij Paul Aldenkamp?
 • Erkend installateur, InstallQ
 • U bespaart energie, dus duurzaam
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Uitstekende service
 • De hoogtste kwaliteits- en comfort eisen
 • Hybrid Ready
Offerte aanvragen bij Paul Aldenkamp - Badkamers - CV - Verwarming - Ventilatie - Amersfoort