X
Menu

Referenties

Toppers eerste klas!

29 november 2023

Wat een vakwerk levert Paul Aldenkamp en de rest van de heren! De zorgvuldigheid en deskundigheid is bij het eerste sloopwerk al duidelijk. Deze heren zijn van het eerste moment fijn om in huis te hebben, ze werken secuur, netjes en maken je het zo makkelijk mogelijk.

Paul is een kenner in zijn vak en regelt alles van A tot Z. Iets wat ons behoorlijk wat stress uit handen neemt. Eerst hebben wij onze badkamer eerder dit jaar laten doen en vandaag is onze nieuwe toilet opgeleverd en wederom weer een plaatje!!

Mocht je nog een badkamer, toilet of iets nodig hebben en je houdt van vakwerk dan moet je écht bij Paul wezen!

Dank Paul, Tommy, Cor en Paul! Jullie zijn toppers!

Avatar for Jessica en Arthur Isaak
Jessica en Arthur Isaak

Badkamertransformatie: Van Idee tot Waanzinnige Realiteit in Slechts Twee Weken

24 november 2023

Binnen slechts twee weken hebben we onze badkamer laten vernieuwen door het professionele team van Paul Aldenkamp&Zoon. We genieten nu elke dag van een prachtige badkamer, vakkundig gerealiseerd door vriendelijke en bekwame vakmensen. Het contact vanaf het eerste moment was vlekkeloos, en de service bleef uitstekend tot aan de aflevering. Tijdens de verbouwing werd elke dag alles keurig opgeruimd, en er was geen stof te bekennen. Dit team bewijst dat vakmanschap hand in hand kan gaan met vriendelijkheid. Kortom, een geweldige ervaring en een resultaat waar we elke dag blij van worden.

Avatar for Desiree de Ronde
Desiree de Ronde

Zó blij

22 november 2023

We hadden een flinke klus voor ogen: niet alleen een nieuwe badkamer, maar ook een grotere. Echt verbouwen dus. Wij wilden iemand die dit van A tot Z voor ons kon doen en daar was Paul met z’n mannen! In 2,5 week is voor ons een perfecte badkamer gerealiseerd, maar ook de nieuw opgebouwde muren zijn aan de buitenkant schilderklaar gemaakt. De lijntjes met Paul waren superkort en hij en zijn mannen dachten overal goed over mee. We zijn nu 10 maanden verder en we kijken supertevreden terug. Aanrader!

Avatar for Jorinde en Jorn
Jorinde en Jorn

Showbadkamer

10 november 2023

Na een oriëntatieperiode, veel lezen op internet, een tip van een buurvrouw gekregen over Paul Aldenkamp badkamers. Blij dat ik badkamer en toilet beneden door dit familiebedrijf heb laten doen, want ze hebben in 2 weken tijd prachtig werk opgeleverd! Je moet eerst je sanitair gaan uitkiezen bij Plieger, dan komt Paul inmeten en staat de afspraak vlot in de planning. Ik ben zo blij dat dit door hen is gebeurd, want je kunt je geld maar 1x uitgeven he. Meteen een nieuwe mechanische ventilatie laten plaatsen; wat een luxe allemaal! Geweldig bedrijf; betrouwbaar, correct, snel en netjes. Erg professioneel. Mijn advies: probeer niet goedkoop uit te zijn, maar investeer in de toekomst (en het heden natuurlijk) door met dit bedrijf in zee te gaan. Daar krijg je geen spijt van!

Avatar for Dirk Clarenbach
Dirk Clarenbach

Verwachting waargemaakt.

29 september 2023

Wij waren op zoek naar een bedrijf dat alle werk van een verbouwing van onze badkamer uit handen zou nemen en kwamen mede door de goede reviews uit bij Paul Aldenkamp en zoon. Eén bezoek van Paul aan ons adres en één bezoek aan de sanitair winkel Plieger waren voldoende om onze gedateerde badkamer binnen twee weken om te toveren naar een prachtige moderne badkamer. Paul hanteert een strakke planning en reageert zeer snel op telefoontjes en op apps. Zijn team van aardige en ervaren vaklieden helpt hem om zijn belofte aan klanten waar te maken. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer en de werkwijze waarop dit tot stand is gekomen.

Avatar for Martin en Marieke van Os
Martin en Marieke van Os

Blij mee

18 september 2023

Bestaande badkamer door Paul een renovatie laten geven. Hele project van advies, hulp bij inkoop, sloop tot plaatsing is uitstekend verlopen. Volgens afspraak en volgens prijs. We zijn reuze blij met het resultaat!

Avatar for Bert Thomassen
Bert Thomassen

Droom badkamer in 9 dagen

21 juli 2023

In juli hebben wij dankzij het vakmanschap Paul Aldenkamp & zoon, onze droom badkamer weten te realiseren.

Paul en zijn collegas hebben een fantastische prestatie geleverd in maar liefst 9 dagen tijd (+1 dag droogtijd).

In deze periode is er goed gecommuniceerd over het verloop en zijn experts aan het werk gezet om tot een verbluffend resultaat te komen.

Onze dank is groot, nu rest ons niet anders dan met veel plezier genieten van de inmiddels mooiste kamer van het huis.

Avatar for Mevr Ebbes Dhr Wanner
Mevr Ebbes Dhr Wanner

In twee weken een super badkamer opgeleverd

19 mei 2023

Paul en zijn team hebben in twee weken een super badkamer opgeleverd waar wij iedere dag van genieten. Goede ervaringen van begin tot eind. Ook bij het uitzoeken van het sanitair en tegels is Paul betrokken, geeft tips en zorgt dat het loopt zoals jij dat voor ogen hebt. De sloop ging grondig en razend snel en de opbouw zeer secuur. Dat Paul ervaring heeft zie je ook aan de vakmensen die hij inzet op het project. Een verbouwing geeft natuurlijk wat rotzooi, maar het team zorgt dat het tot het minimum wordt beperkt en laat alles netjes achter. Tijdens de opbouw en afwerking is er ruimte voor overleg en afstemming over details. Prettig team in de omgang. Het is helemaal geworden wat wij hoopten… Je kunt met vertrouwen Paul inschakelen, wij zouden het zo weer doen!

Dennis en Jolanda

Avatar for Dennis en Jolanda
Dennis en Jolanda

Nieuwe badkamer

6 april 2023

We zijn erg tevreden met de badkamer die Paul Aldenkamp bij ons heeft geplaatst. Hij heeft dit niet alleen snel, maar ook zorgvuldig en in goed overleg gedaan.

Avatar for Josje Dikkers
Josje Dikkers

Paul Aldenkamp heeft met zijn team echt vakwerk geleverd

7 november 2022

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Vakwerk. In twee weken tijd is onze badkamer en toilet volledig gerenoveerd en omgetoverd in een echte wellness. Paul Aldenkamp heeft met zijn team echt vakwerk geleverd. Vooraf en tijdens de verbouwing was er een goede communicatie over de uit te voeren werkzaamheden. En de hinder welke je met een dergelijke verbouwing onvermijdelijk hebt werd tot een minimum beperkt. Een professionele aanpak door vakmensen. Het resultaat is prachtig. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

Familie van Velthoven

Avatar for Familie van Velthoven
Familie van Velthoven

Vakwerk is hier geleverd, met zorg en aandacht

13 juni 2022

De afgelopen 2 weken is hier in huis hard gewerkt om een nieuwe badkamer boven en toilet beneden te realiseren. Met een prachtig resultaat!

Vakwerk is hier geleverd, met zorg en aandacht. Paul en zijn team hadden handige tips, ik vertrouwde er helemaal op. Naast het ongelofelijke vakwerk werkte men zo schoon als mogelijk. Eerst werd de vloer en trap afgeplakt, er stond een grote stofzuiger waardoor alles niet onder het stofvuil kwam te zitten. In alle rust en gezelligheid werd er gewerkt.

Nogmaals super veel dank voor wat jullie hebben neergezet: een mooi design badkamer en toilet. Ik ga hier enorm van genieten!

Sary uit Zeist

Avatar for Sary van Biert
Sary van Biert

We genieten iedere dag van onze badkamer!

5 mei 2022

Uitstekende informatie m.b.t. onze wensen voor renovatie van de badkamer. Duidelijke offerte. Uitvoering gewoon goed op schema. Deskundige team waar Paul mee werkt die zeer goed hun werk deden en steeds open stonden voor overleg en advies als er tussendoor iets beslist moest worden.

Wij hebben goede ervaringen met de Paul Aldenkamp. We genieten iedere dag van onze badkamer!

Positieve opmerking:

Nadat er een ontwerp was gemaakt kon er nog het een en ander aangepast worden. Heel fijn dat het project tot in de detail perfect is afgewerkt. Strakke planning en uitvoering, geheel volgens de afspraken.

Benjamin Lentjes

Avatar for Benjamin Lentjes
Benjamin Lentjes

Een prachtig eindresultaat!

24 maart 2022

In twee weken tijd heeft Paul bij ons de badkamer en de toiletruimte gerenoveerd. Met een prachtig eindresultaat! Door de getoonde projecten op de website, de ervaringen van anderen en het prettige contact met Paul was ons besluit snel genomen om het project bij Paul onder te brengen. Paul communiceert duidelijk en snel en hij heeft onze wensen naar tevredenheid uitgevoerd. Hierbij denkt hij graag mee en adviseert waar nodig. Tijdens de verbouwing werkten Paul en zijn team netjes; ze hielden goed rekening met het minimaliseren van de rommel. Dagelijks werd alles weer aan kant getrokken, om zo de overlast te beperken. We bevelen Paul en zijn team van harte aan!

Avatar for Jelle en Esther uit Amersfoort-Nieuwland
Jelle en Esther uit Amersfoort-Nieuwland

Tussendoor stemde Paul steeds goed alles met ons af!

2 november 2021

We zijn erg blij met onze nieuwe badkamers en toilet! Paul heeft van begin tot het eind goed meegedacht met ons. We wilde een 2e badkamer op zolder, dit was geen gangbare klus, Paul heeft ons hierin goed geadviseerd en direct met onze timmerman afgestemd wat ons een hoop tijd en werk heeft gescheeld. Tussendoor stemde Paul steeds goed alles met ons af, het eindresultaat is heel mooi geworden! We hebben grootste verbouwd en meerdere partijen over de vloer gehad, Paul is 1 van de weinige die verder denkt dan alleen zijn eigen klus!

Avatar for Anoniem
Anoniem

Paul Aldenkamp hield zich stipt aan de gemaakte afspraken!

20 oktober 2021

We zagen er erg tegenop. Een verbouwing op de eerste etage van ons ruim 100 jaar oude huis zou immers heel wat voeten in de aarde hebben. Om de bestaande twee kleine badkamers om te bouwen naar de oorspronkelijke situatie van één grote badkamer met aparte wc betekende veel hak- en breekwerk en veel meer rompslomp dan bij een ‘eenvoudige’ renovatie.

Maar Paul Aldenkamp en z’n mensen hielden er voortdurend rekening mee, dat er zich ook nog een huis om de sanitaire ruimtes bevond, waar bovendien ondertussen geleefd werd! Daardoor hebben ons huis en wijzelf, een en ander goed kunnen doorstaan.

De communicatie tussen Paul en ons was altijd erg goed; we kregen direct een reactie op onze vragen en opmerkingen, zelfs ’s-avonds en op zaterdagen. Daarbij hield Paul Aldenkamp zich stipt aan de gemaakte afspraken. Bovendien was de samenwerking en omgang met Paul en z’n mensen altijd plezierig

Dat wij heel tevreden mogen zijn met het resultaat, bewijzen de foto’s van de nieuwe situatie. Het is dan ook geworden wat wij ons ervan voorstelden: een prachtige sanitaire ruimte, voorzien van veel modern gemak met weinig onderhoud en bovendien levensloopbestendig.

Frank en Wytske van Hooijdonk

Avatar for Frank en Wytske van Hooijdonk
Frank en Wytske van Hooijdonk

Paul denkt actief mee, communiceert snel duidelijk en komt zijn afspraken na

16 oktober 2021

Een collega zette mij op het spoor van Paul, voor de renovatie van onze badkamer en toilet. Voor zo’n ingrijpende verbouwing wil je een goed gevoel hebben bij de mensen die het gaan doen, en dat hadden wij vanaf het begin. Paul denkt actief mee, communiceert snel duidelijk en komt zijn afspraken na. De verbouwing zelf verliep soepel en de gevreesde overlast van met name stof viel enorm mee. Opvallend was de goede samenwerking tussen Paul, Cor, Paul (de tegelzetter, een vakman!) en niet te vergeten Tommy. Het is echt een team. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en genieten er elke dag van. Een aanrader!

Leander & Marinke, Leusden

Avatar for Leander en Marinke (Leusden)
Leander en Marinke (Leusden)

Wij bevelen Paul & zijn team van harte aan!

28 april 2021

We hebben onze toilet laten vernieuwen en een geheel nieuwe badkamer laten realiseren. Het gehele traject vanaf de start, het uitkiezen van de tegels en samenstellen badkamer&toilet, tot oplevering was zeer aangenaam. Het is een uitdaging om alle vakmensen goed in te kunnen plannen en dat is zeer goed gelukt, in drie weken (inclusief feestdagen) was alles gerealiseerd en van topkwaliteit. Wij bevelen Paul & zijn team van harte aan!

Aryan

Avatar for Aryan
Aryan

Wij kunnen Paul en zijn team van harte aanbevelen!

5 april 2021

Onze badkamer is in twee weken tijd volledig gestript, bad er uit voorzien van nieuwe leidingen, tegelwerk, sanitair, meubels en doucheruimte met stort- en handdouche en glazen deur. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Paul en zijn team van harte aanbevelen. Ook in het offertetraject en uitzoeken bij Plieger heeft Paul ons goede adviezen gegeven. Wij zijn zeer tevreden.

Carola en Hans

Avatar for Carola en Hans
Carola en Hans

Wij zijn zeer tevreden

24 maart 2021

Paul en zijn team zijn zeer vakkundig, geven goede adviezen, werken netjes, houden zich aan de afspraken. Kortom wij zijn zeer tevreden. We kunnen Paul aanbevelen.

Groet, Annelies

Avatar for Annelies
Annelies

We kunnen iedereen Paul en zijn team aanraden!

9 maart 2021

Na wat googlen kwamen we uit bij Paul Aldenkamp. Bij het eerste telefonisch contact kregen we een duidelijke uitleg betreffende de werkwijze en deze stond ons erg aan. Voor sanitair konden we terecht bij Plieger waar we keurig werden geholpen met deskundig advies en ontwerp. De werkzaamheden zijn keurig binnen de 2 weken uitgevoerd. Alles werd netjes afgeplakt en Paul en zijn vakkundige team hebben schoon gewerkt. Er is zorgvuldig gewerkt en er werd goed meegedacht met onze wensen. We zijn uiterst tevreden met onze nieuw badkamer en wc en we kunnen iedereen Paul en zijn team aanraden.

Ton en Tanja

Avatar for Ton en Tanja
Ton en Tanja

Paul en zijn team zijn absoluut aan te raden voor badkamer en toilet verbouwingen !

19 februari 2021

Afgelopen 2 weken heeft Paul Aldenkamp en zijn team van vakkundige mensen bij mij de badkamer en toilet vernieuwd. Het resultaat is prachtig, en het team is bijzonder prettig om in huis aan het werk te hebben. Alles wordt uitstekend geregeld, netjes afgeplakt en er wordt schoon gewerkt en opgeleverd. Alles wordt in goed overleg gedaan en de planning is perfect, wordt keurig nagekomen, geen uitloop van werkzaamheden. Gezien de enorme lijst positieve recensies op de website en ook bij Plieger, ging ik het traject vol vertrouwen in.

Paul en zijn team zijn absoluut aan te raden voor badkamer en toilet verbouwingen !

Avatar for Hanneke Veenstra
Hanneke Veenstra

Hij regelt het van A tot Z.

19 februari 2021

Binnen 2 weken tijd zijn mijn badkamer en wc helemaal vernieuwd door Paul Aldenkamp en zijn team. Hij regelt het van A tot Z. Het was de bedoeling dat ik de eerste dagen uit huis zou gaan tijdens de sloopwerkzaamheden. Door corona –vanwege thuiswerken en online lessen van mijn zoon- heb ik dit verlengd naar 2 weken. Dat vond ik best spannend, want ik was er nu niet iedere dag bij. Maar Paul appte mij alle dagen hoe het ging en overlegde als hij vragen had. Hij let ook op andere dingen: zoals de buitenkraan die nog open stond tijdens de vorst of dat de luchtafvoer van de cv-ketel niet netjes was afgewerkt. Ook alle leidingen worden vervangen en kritisch gekeken waar het slimmer kan. Ik wilde ook nog een stopcontact in de badkamer, dat was geen enkel probleem.

Op vrijdag kwamen wij rond 11 uur thuis, net voordat Paul en zijn team vertrokken. Want: ze waren al klaar..(!) Binnen 10 werkdagen een badkamer én wc slopen en opnieuw opbouwen, hoe is het mogelijk.. Maar het kan! En alles perfect afgewerkt en netjes opgeruimd en schoongemaakt. En de badkamer is precies zoals ik in mijn hoofd had. Ik ben er echt superblij mee. Het is nog elke dag alsof in een hotel -badkamer sta 🙂

Geweldig wat dit team binnen 2 weken voor werk verzet. Ik tipte al 3 collega’s die plannen hebben met de badkamer over Paul Aldenkamp. Dus wees er snel bij als je nog plannen hebt om je badkamer te vernieuwen.

Met vriendelijke groet,

Martine Kooistra

Avatar for Martine Kooistra
Martine Kooistra

Wat een geweldig team en wat een vak mensen

22 oktober 2020

Wij hebben de badkamer en het toilet, laten doen door Paul Aldenkamp en zijn team. Al vanaf het eerste moment was Paul heel duidelijk, in wat mogelijk was, en wat zijn werkwijze was. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Ook vertelde hij dat hij met een strakke planning werkte, en dat het helaas nog een half jaar zou duren voor hij tijd had.

Het was het wachten echter dubbel en dwars waard. Wat een geweldig team en wat een vak mensen. Vooraf werd alles keurig afgeplakt en afgedekt om beschadiging en vuil te voorkomen. Vanaf het moment van starten tot aan,( zoals beloofd, 3 weken later) het eind, zagen we ons oude badkamertje en toilet veranderen van een bouwput tot een prachtig afgewerkte design badkamer met toilet, en een prachtig toilet beneden.

Van leidingen, tot stucwerk, van betimmering tot tegelwerk, alles zag er strak, mooi en perfect uit. Tot in de kleinste details, werd overlegt hoe we het wilden, en kregen we gevraagd advies.

Kortom, wij zijn super blij en tevreden met alles, en willen Paul, Cor, Paul, Marco en Olaf, langs deze weg nogmaals bedanken voor het perfecte werk wat ze geleverd hebben.

Wij zullen jullie zeker overal aanraden.

Avatar for Fam. Landman (Austerlitz)
Fam. Landman (Austerlitz)

Binnen twee weken gerealiseerd

26 september 2020

Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer, die binnen twee weken werd gerealiseerd door Paul Aldenkamp en zijn team! We zagen best op tegen alle sloop- en bouwwerkzaamheden met het bijbehorende stof en gruis. Achteraf bezien was dat totaal onnodig. Wij konden zelfs gewoon op vakantie en troffen ons huis, na afronding van het project weer netjes aan. De communicatie met Paul Aldenkamp leed niet onder onze afwezigheid, was helder en van een vleugje humor voorzien. Onze nieuwe badkamer kwam tot stand via een mooi proces, waaraan wij goede herinnering bewaren.

En het resultaat mag er wezen! Vakmensen zijn meestal niet gecharmeerd van enige vorm van beleid. Zij realiseren liever een project, waarover zij als ervaringsdeskundigen zelf hebben nagedacht. Zulke vaklieden pur sang bestaan nog en Paul Aldenkamp en zijn mensen horen daarbij.

Avatar for Anne en Ineke (Amersfoort)
Anne en Ineke (Amersfoort)

TOPprestatie!

17 september 2020

Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe badkamer en ons nieuwe toilet. Wat hebben Paul en zijn vakbekwame mensen goed en mooi werk geleverd! Paul gaf ons hele goede tips/adviezen en alle afspraken werden keurig nagekomen. Er werd netjes gewerkt en het resultaat mag gezien worden. De communicatie met Paul en zijn team verliep heel plezierig, zij hebben een TOPprestatie geleverd!

Avatar for Juul en Heimen Top
Juul en Heimen Top

Afspraken worden nagekomen en de communicatie verloopt fantastisch

7 september 2020

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk door Paul en zijn ’team’. Een nieuwe badkamer en een nieuw gecreëerde toiletruimte op de tweede etage. Afspraken worden nagekomen en de communicatie verloopt fantastisch, altijd heel snel antwoord en probleem oplossend. Ook de lastminute wijzingen van onze kant, werden probleemloos geregeld. Super. Hij blijft proactief, totdat het compleet naar wens is opgeleverd. Ook al ging het om een niet strak sluitende ladekast. Hij zorgt dat het goed komt. Voor kwaliteit is Paul een aanrader!

Avatar for Remco Kool
Remco Kool

Superblij met het eindresultaat!

19 augustus 2020

Recent hebben wij onze badkamer compleet laten vernieuwen door Paul en z’n team. Paul had ons beloofd de mooiste badkamer te realiseren en dat heeft hij helemaal waargemaakt. De verbouwing heeft krap 2 weken geduurd en is helemaal naar onze zin. Alles is voorspoedig verlopen. Ze hebben prima werk geleverd. Hielden zich goed aan afspraken, werkten hard en netjes en waren goed op elkaar ingespeeld.

Wij zijn heel tevreden en superblij met het eindresultaat!

Avatar for Fam Goedhart
Fam Goedhart

Er werd goed meegedacht, elk detail werd doorgesproken

19 augustus 2020

We zijn super blij met de badkamer van Paul! We zijn bij Paul terecht gekomen door een tip van een vriend van ons. We hebben er geen moment spijt van gehad, met een mooie badkamer als resultaat! Er werd goed meegedacht met onze wensen, elk detail werd doorgesproken en er werd flexibel omgegaan met veranderingen in het plan. Paul en de andere lui (tegelzetter Paul en ook Cor) hebben vakwerk pur sang geleverd. We zouden ze iedereen adviseren!

Roel en Aletta

Avatar for Roel van Veen
Roel van Veen

Geheel binnen tijd en budget

5 juni 2020

Beste Paul,

Mijn vrouw en ik zijn erg blij met het resultaat van de verbouwing. Het is heel mooi geworden. In één keer is alles goed gegaan! We hadden er jaren tegenop gezien want we hadden geen zin in de rommel, het stof en het gedoe. We zijn ook erg tevreden hoe het is gegaan. Door heel precies te zijn in het ontwerp heb je van begin tot het eind zonder onderbreking volgens planning kunnen doorwerken. En dat is belangrijk voor ons allemaal om de kosten, de tijd en de verstoring in de hand te houden: je bent geheel binnen tijd en budget gebleven en dat onderscheidt jou van veel van jouw collega’s. Het was ook mooi om te zien hoe alle onderaannemers in het werk staan: kwaliteit leveren door rustig, bedachtzaam en goed gepland te werken. En dat werkt nog snel ook!

Bas

Avatar for Bas van 't Eind
Bas van 't Eind

Our dream bathroom came to life!

28 mei 2020

With Paul and his team of professionals, our dream bathroom came to life, customized to fit all our needs. There was great collaboration and expert advice given throughout the project, with beautiful execution down to the smallest detail. My bathroom feels like a visit to a 5 star hotel. Amazing! Paul came highly recommended to me and I gladly pass that recommendation on to others. Thank you Paul and team!

Avatar for Lisa Cavaliere (Amersfoort)
Lisa Cavaliere (Amersfoort)