X
Menu

Referenties

Vakmensen

8 juni 2024

Mijn ervaring met Paul Aldenkamp en zijn team mensen is gewoon top wij hebben een badkamer en toilet laten plaatsen door Paul en z’n team en dat zijn gewoon vakmensen die hun werk verstaan echt een aanrader dank je wel voor de verschrikkelijke mooie badkamer en toilet 👍👍👍

Avatar for Robbie en Bianca
Robbie en Bianca

Goede service!

7 juni 2024

Bij ons zijn de ventilatiekanalen gereinigd en is een nieuwe Itho geplaatst door Tommy. Tommy was netjes op tijd, vriendelijk en heeft alles goed in orde gemaakt. Wij zijn helemaal tevreden!

Avatar for Reinout
Reinout

Top badkamer

3 juni 2024

Na het inwinnen van referenties bij Paul Aldenkamp uitgekomen voor een nieuwe badkamer. Best spamnend, maar het klopt helemaal. Ze werken netjes, denken met je mee en komen afspraken na. En heel belangrijk, de badkamer is geweldig. Strak getegeld en netjes opgeleverd.!

Avatar for Linda
Linda

Badkamer

12 mei 2024

Alles tot in de puntjes geregeld. Zelf hoef je nergens meer aan te denken, behalve het uitzoeken wat je wilt. Super service. Iedereen even vriendelijk en leveren prima werk! Eindresultaat, de badkamer van mijn dromen!!

Avatar for Wendy
Wendy

Reparatie na 9 jaar met coulance

17 maart 2024

Het pronkstuk van onze woning is al 9 jaar de badkamer gemaakt door Paul en zijn team. We genieten daar elke dag intens van.

Er was een kleine reparatie nodig van een plaat die een beetje was losgelaten aan de zijkant van onze mooie inloopdouche.

Na contact met Paul heeft zijn tegelzetter, ook met de naam Paul :-), dit heel vakkundig en netjes opgelost.

En alles uit coulance! Wat een topbedrijf!

Avatar for Frank Hoeke
Frank Hoeke

Ketel en warmtepomp

6 maart 2024

Nieuwe ketel en warmtepomp bij Paul en zoon gekocht. De voorbereiding ging soepel. Spullen een dag ervoor al in huis. Ketel en warmtepomp snel en zeer vakkundig gemonteerd. Alles netjes en schoon achtergelaten. Een echte aanrader!

Avatar for Robbie en Bianca Klink
Robbie en Bianca Klink

Geen titel

4 maart 2024

Team Paul Aldenkamp heeft voor de 2e keer de badkamer en het toilet voor ons gerenoveerd en wederom is het prachtig geworden. Het team levert vakwerk. Het tegelwerk en de afwerking zijn perfect. Paul is als de spil van het team betrouwbaar en altijd bereid tot overleg. Kortom we zijn weer blij met het eindresultaat.

Avatar for Rob en Ien
Rob en Ien

Warmtepomp

4 maart 2024

Gesprek gehad over de Intergas Xtend smart Hybride warmtepomp kon al een paar dagen geleverd worden en in dag gemonteerd top.

Mijn aanbeveling is ga naar Paul en Tommy daar zal je geen spijt van krijgen.

Avatar for Aart
Aart

Installatie warmtepomp

4 maart 2024

Bij ons is twee weken geleden de Xtend warmtepomp geplaatst. Na het plaatsen van de opdracht is alles binnen enkele dagen geregeld en werkt de warmtepomp naar behoren. De installatie zelf verliep vlot en alles ziet er netjes uit. Mocht je dus een warmtepomp willen plaatsen, dan kun je zeker bij Paul terecht.

Avatar for Luuk
Luuk

Wij kunnen Paul en zijn team van harte aanbevelen!

25 februari 2024

Paul en zijn team hebben onze wc en doucheruimte onlangs vernieuwd en het resultaat is boven verwachting! Wij zijn enorm blij met het geleverde vakwerk en de duidelijke communicatie gedurende het hele traject. Wat echt noemenswaardig is, is hoe netjes er gewerkt is door het hele team. Vooraf is Paul in het offerte traject heel duidelijk en realistisch geweest wat ik als bijzonder prettig heb ervaren. Afspraken worden keurig nagekomen en er wordt vakwerk geleverd. Wij kunnen Paul en zijn team daarom echt van harte aanbevelen.

Avatar for Rick en Dianne
Rick en Dianne

Super service!

17 februari 2024

Vandaag heeft Tom ons enorm geholpen met het verhelpen van een lekkage. Super snel en vakkundigwerk geleverd! Zeer blij mee!!

Avatar for Sandra
Sandra

badkamerrenovatie, nieuwe ketel en oplossing rook afvoerkanaal

13 februari 2024

Wat kan ik nog toevoegen aan alle referenties die te lezen zijn op Paul’s website? Ervaringen van anderen kan ik, na alle werkzaamheden bij mij in huis, onderstrepen en zelfs een rode draad herkennen.

Het eindresultaat is te danken aan:

– Paul, de spil in het geheel. Hij geeft duidelijkheid. Je weet vooraf waar je aan toe bent: alg. voorwaarden, duidelijke offerte, planning, wat te doen als voorbereiding

en 3D weergave van het eindresultaat (de tekeningen) ook al te zien bij de showroom.

– De werkzaamheden die “smooth” verlopen, met een op elkaar afgestemd en ingespeeld team, waarbij ieder werkt met aandacht en zorg. En oh zo belangrijk, de

sfeer: ze werken graag met elkaar en voor de firma!

– Het vertrouwen dat wordt gegeven en zeker niet wordt geschaad. Korte lijntjes voor overleg, ben je niet aanwezig dan evt. met begeleidende foto’s.

– Het wegnemen van mijn twijfels/onzekerheden m.b.t. het rook afvoerkanaal; de mogelijkheden aangeven en onderzoeken, alles vanuit kennis van zaken en

jarenlange ervaringen.

Zoals Paul zelfverzekerd zei: “Ik weet wat ik doe en ik doe wat ik zeg”! en zo’n uitspraak heb ik als steun ervaren, net even dat zetje.

– Paul gaat en staat voor zijn werk en dat alles straalt af op zijn team!! ….. en uiteindelijk op het eindresultaat: hartelijke dank allemaal!!!!

Met plezier geniet ik weer van een mooie, warme badkamer; de snelle warmte van de nieuwe ketel én…..de gelukte oplossing voor het rookkanaal! 😂👍

De rode draad in referenties m.b.t. firma Paul Aldenkamp & zoon?

“De kwaliteit van de uitvoering en het eindresultaat is, in alle tevredenheid, een constante!”

Avatar for H.W.
H.W.

Warmtepomp

9 februari 2024

Na, onlangs een oriënterend gesprek over warmtepomp en CV ketel te hebben gehad, besloten tot aanschaf. De plaatsing kon nog sneller dan verwacht en

Paul heeft samen met Tommy afgelopen week bij ons een warmtepomp geïnstalleerd. We zijn supertevreden! Niet alleen over de informatie vooraf maar zeker ook de plaatsing: netjes, vriendelijk en altijd bereid om vragen te beantwoorden en mee te denken. Wij bevelen Paul (én Tommy) dan ook van harte aan!!!

Avatar for Jeanne
Jeanne

Meedenken van ontwerp tot na oplevering

25 januari 2024

Binnen twee weken hebben Paul Aldenkamp en zijn team professionele vakmensen een mooie badkamer opgeleverd . Er werd een prima advies gegeven over het ontwerp, tijdens de klus werden we uitgebreid op de hoogte gehouden, problemen werden opgelost en zelfs maanden na oplevering blijft de service top!

Avatar for Michael en Laurete
Michael en Laurete

Goede service en snelle levering

19 januari 2024

Voor mijn bedrijfspand heeft Paul de twee ketels gecontroleerd. Uit de controle bleek dat er een lek zat in één van de leidingen en dat één ketel aan vervanging toe was. Binnen een mum van tijd hadden ze het probleem in de leiding opgelost en ontving ik een offerte voor de andere ketel inclusief warmtepomp. Binnen een week was alles zeer netjes geïnstalleerd en zitten wij er deze winter warm bij. Dank voor het snelle handelen en de goede service!

Avatar for Tiny
Tiny

Nieuwe badkamer

17 januari 2024

Paul Aldenkamp levert vakwerk. 12 jaar geleden heeft Paul onze badkamer volledig vernieuwd en toen we vorig jaar verhuisden twijfelden we niet over wie de badkamer ging vervangen. Paul werkt volgens heldere afspraken over prijs, kwaliteit en doorlooptijden. Hij werkt netjes en zorgt dat je zo min mogelijk last hebt van de werkzaamheden. Ook dit keer heeft Paul onze verwachtingen overtroffen en we zijn superblij met onze luxe badkamer!! Als je een nieuwe badkamer wil dan moet je echt Paul bellen.

Avatar for Niels
Niels

Topwerk!

19 december 2023

Wij zagen erg op tegen verbouwing van onze badkamer vanwege de troep, gedoe en horrorverhalen over andere aannemers. Op basis van recensies en omdat hij ook in de wijk Nieuwland woont gekozen voor Paul. Vanaf het eerste contact hadden wij vertrouwen in Paul. Hij communiceert helder, maakt duidelijke afspraken en hij komt ze ook na! Binnen twee weken was onze prachtige badkamer klaar! Dit alles zonder stress. Paul regelt alles en de opvolgende werkzaamheden waren met militaire precisie gepland. Wij hadden er geen omkijken naar. Paul en zijn team zijn deskundig en werken zeer netjes en zijn bovendien leuke mensen om over de vloer te hebben. Inmiddels ook ventilatiesysteem en Cv ketel vervangen door Paul en over enkele weken het toilet.

Paul is een kenner in zijn vak en regelt alles van A tot Z. Iets wat ons behoorlijk wat stress uit handen neemt. Eerst hebben wij onze badkamer eerder dit jaar laten doen en vandaag is onze nieuwe toilet opgeleverd en wederom weer een plaatje!!

Mocht je nog een badkamer, toilet of iets nodig hebben en je houdt van vakwerk dan moet je écht bij Paul wezen!

Avatar for Martin en Jeanette
Martin en Jeanette

Lekkage

13 december 2023

Spoed klusje door een ongelukje met klussen. Heldere communicatie, precies op tijd en Tommy heeft me perfect geholpen! En niet duur, ook prettig 🙂

Avatar for Douwe
Douwe

Excellent

3 december 2023

Had a problem with my radiators and reached out to Paul, for what i thought might be the problem. He asked me the right questions and provided perfect detailed answers that allowed me to resolve the problem by myself, this happened on a Sunday, in english (as i don’t speak dutch). I know who i am going to call next time i need help. Thanks Paul

Avatar for Mihai Manolescu
Mihai Manolescu

Toppers eerste klas!

29 november 2023

Wat een vakwerk levert Paul Aldenkamp en de rest van de heren! De zorgvuldigheid en deskundigheid is bij het eerste sloopwerk al duidelijk. Deze heren zijn van het eerste moment fijn om in huis te hebben, ze werken secuur, netjes en maken je het zo makkelijk mogelijk.

Paul is een kenner in zijn vak en regelt alles van A tot Z. Iets wat ons behoorlijk wat stress uit handen neemt. Eerst hebben wij onze badkamer eerder dit jaar laten doen en vandaag is onze nieuwe toilet opgeleverd en wederom weer een plaatje!!

Mocht je nog een badkamer, toilet of iets nodig hebben en je houdt van vakwerk dan moet je écht bij Paul wezen!

Dank Paul, Tommy, Cor en Paul! Jullie zijn toppers!

Avatar for Jessica en Arthur Isaak
Jessica en Arthur Isaak

Badkamertransformatie: Van Idee tot Waanzinnige Realiteit in Slechts Twee Weken

24 november 2023

Binnen slechts twee weken hebben we onze badkamer laten vernieuwen door het professionele team van Paul Aldenkamp&Zoon. We genieten nu elke dag van een prachtige badkamer, vakkundig gerealiseerd door vriendelijke en bekwame vakmensen. Het contact vanaf het eerste moment was vlekkeloos, en de service bleef uitstekend tot aan de aflevering. Tijdens de verbouwing werd elke dag alles keurig opgeruimd, en er was geen stof te bekennen. Dit team bewijst dat vakmanschap hand in hand kan gaan met vriendelijkheid. Kortom, een geweldige ervaring en een resultaat waar we elke dag blij van worden.

Avatar for Desiree de Ronde
Desiree de Ronde

Zó blij

22 november 2023

We hadden een flinke klus voor ogen: niet alleen een nieuwe badkamer, maar ook een grotere. Echt verbouwen dus. Wij wilden iemand die dit van A tot Z voor ons kon doen en daar was Paul met z’n mannen! In 2,5 week is voor ons een perfecte badkamer gerealiseerd, maar ook de nieuw opgebouwde muren zijn aan de buitenkant schilderklaar gemaakt. De lijntjes met Paul waren superkort en hij en zijn mannen dachten overal goed over mee. We zijn nu 10 maanden verder en we kijken supertevreden terug. Aanrader!

Avatar for Jorinde en Jorn
Jorinde en Jorn

Showbadkamer

10 november 2023

Na een oriëntatieperiode, veel lezen op internet, een tip van een buurvrouw gekregen over Paul Aldenkamp badkamers. Blij dat ik badkamer en toilet beneden door dit familiebedrijf heb laten doen, want ze hebben in 2 weken tijd prachtig werk opgeleverd! Je moet eerst je sanitair gaan uitkiezen bij Plieger, dan komt Paul inmeten en staat de afspraak vlot in de planning. Ik ben zo blij dat dit door hen is gebeurd, want je kunt je geld maar 1x uitgeven he. Meteen een nieuwe mechanische ventilatie laten plaatsen; wat een luxe allemaal! Geweldig bedrijf; betrouwbaar, correct, snel en netjes. Erg professioneel. Mijn advies: probeer niet goedkoop uit te zijn, maar investeer in de toekomst (en het heden natuurlijk) door met dit bedrijf in zee te gaan. Daar krijg je geen spijt van!

Avatar for Dirk Clarenbach
Dirk Clarenbach

Verwachting waargemaakt.

29 september 2023

Wij waren op zoek naar een bedrijf dat alle werk van een verbouwing van onze badkamer uit handen zou nemen en kwamen mede door de goede reviews uit bij Paul Aldenkamp en zoon. Eén bezoek van Paul aan ons adres en één bezoek aan de sanitair winkel Plieger waren voldoende om onze gedateerde badkamer binnen twee weken om te toveren naar een prachtige moderne badkamer. Paul hanteert een strakke planning en reageert zeer snel op telefoontjes en op apps. Zijn team van aardige en ervaren vaklieden helpt hem om zijn belofte aan klanten waar te maken. Wij zijn heel erg tevreden met onze nieuwe badkamer en de werkwijze waarop dit tot stand is gekomen.

Avatar for Martin en Marieke van Os
Martin en Marieke van Os

Blij mee

18 september 2023

Bestaande badkamer door Paul een renovatie laten geven. Hele project van advies, hulp bij inkoop, sloop tot plaatsing is uitstekend verlopen. Volgens afspraak en volgens prijs. We zijn reuze blij met het resultaat!

Avatar for Bert Thomassen
Bert Thomassen

Droom badkamer in 9 dagen

21 juli 2023

In juli hebben wij dankzij het vakmanschap Paul Aldenkamp & zoon, onze droom badkamer weten te realiseren.

Paul en zijn collegas hebben een fantastische prestatie geleverd in maar liefst 9 dagen tijd (+1 dag droogtijd).

In deze periode is er goed gecommuniceerd over het verloop en zijn experts aan het werk gezet om tot een verbluffend resultaat te komen.

Onze dank is groot, nu rest ons niet anders dan met veel plezier genieten van de inmiddels mooiste kamer van het huis.

Avatar for Mevr Ebbes Dhr Wanner
Mevr Ebbes Dhr Wanner

In twee weken een super badkamer opgeleverd

19 mei 2023

Paul en zijn team hebben in twee weken een super badkamer opgeleverd waar wij iedere dag van genieten. Goede ervaringen van begin tot eind. Ook bij het uitzoeken van het sanitair en tegels is Paul betrokken, geeft tips en zorgt dat het loopt zoals jij dat voor ogen hebt. De sloop ging grondig en razend snel en de opbouw zeer secuur. Dat Paul ervaring heeft zie je ook aan de vakmensen die hij inzet op het project. Een verbouwing geeft natuurlijk wat rotzooi, maar het team zorgt dat het tot het minimum wordt beperkt en laat alles netjes achter. Tijdens de opbouw en afwerking is er ruimte voor overleg en afstemming over details. Prettig team in de omgang. Het is helemaal geworden wat wij hoopten… Je kunt met vertrouwen Paul inschakelen, wij zouden het zo weer doen!

Dennis en Jolanda

Avatar for Dennis en Jolanda
Dennis en Jolanda

Nieuwe badkamer

6 april 2023

We zijn erg tevreden met de badkamer die Paul Aldenkamp bij ons heeft geplaatst. Hij heeft dit niet alleen snel, maar ook zorgvuldig en in goed overleg gedaan.

Avatar for Josje Dikkers
Josje Dikkers

Paul Aldenkamp heeft met zijn team echt vakwerk geleverd

7 november 2022

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Vakwerk. In twee weken tijd is onze badkamer en toilet volledig gerenoveerd en omgetoverd in een echte wellness. Paul Aldenkamp heeft met zijn team echt vakwerk geleverd. Vooraf en tijdens de verbouwing was er een goede communicatie over de uit te voeren werkzaamheden. En de hinder welke je met een dergelijke verbouwing onvermijdelijk hebt werd tot een minimum beperkt. Een professionele aanpak door vakmensen. Het resultaat is prachtig. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

Familie van Velthoven

Avatar for Familie van Velthoven
Familie van Velthoven

Vakwerk is hier geleverd, met zorg en aandacht

13 juni 2022

De afgelopen 2 weken is hier in huis hard gewerkt om een nieuwe badkamer boven en toilet beneden te realiseren. Met een prachtig resultaat!

Vakwerk is hier geleverd, met zorg en aandacht. Paul en zijn team hadden handige tips, ik vertrouwde er helemaal op. Naast het ongelofelijke vakwerk werkte men zo schoon als mogelijk. Eerst werd de vloer en trap afgeplakt, er stond een grote stofzuiger waardoor alles niet onder het stofvuil kwam te zitten. In alle rust en gezelligheid werd er gewerkt.

Nogmaals super veel dank voor wat jullie hebben neergezet: een mooi design badkamer en toilet. Ik ga hier enorm van genieten!

Sary uit Zeist

Avatar for Sary van Biert
Sary van Biert