X
Menu

Referenties

Een stel vakmensen

19 september 2019

Met Paul en zijn team haal je echt een stel vakmensen in huis. Onze badkamer is binnen 14 dagen volledig gestript en weer opgebouwd. De installatie en afwerking is van hoog niveau en er wordt goed nagedacht en overlegd over details. Op dag 1 werd alles afgeplakt en afgedekt en een afzuiginstallatie tegen stof geplaatst. Tijdens de verbouwing wordt er zeer netjes gewerkt. Wij zijn zeer tevreden en raden Paul dan ook zeker aan.

Avatar for Alexander Staal
Alexander Staal

Wij zijn super tevreden over het gehele traject

9 juli 2019

Wij zijn super tevreden over het gehele traject. Van offerte t/m oplevering:

Altijd snel en direct in communicatie, komt afspraken na, elk detail gaat in overleg, heel mooi werk geleverd, het installatiewerk achter al dat moois is dik voor elkaar. Ben geen kenner, maar uit alles wat er gebeurt maak ik op dat dit serieus professioneel werk is. Met Paul en zijn team heb je uiterst prettige mensen in je huis aan het werk.

Avatar for Sander & Marenka uit Amersfoort
Sander & Marenka uit Amersfoort

Douche en een bad apart

20 mei 2019

Na het vergelijken van een aantal offertes en het horen van andermans ervaringen besloten wij Paul Aldenkamp te vragen onze badkamer te renoveren. Ondanks dat het een kleine badkamer is wilden wij, hoe eigenwijs ook, persé een douche en een bad apart. Waar anderen sceptisch waren wilde Paul de uitdaging wel aan gaan. En wat zijn wij blij. Het heeft super goed uitgepakt, we hebben alle luxe en het voelt nog ruimtelijk aan. Het contact liep goed, korte lijntjes, ook via whatsapp. Het stof vanuit de verbouwing viel reuze mee, Paul maakt gebruik van een stofafzuiger die erg goed werkt en plakt alle vloeren waar ze lopen af. Elke avond kwamen wij in een opgeruimd “huis” terug. De mannen lieten het keurig achter. De spullen mochten wij bij Plieger uitkiezen waar Paul goede contacten heeft. Kortom, alleen maar pluspunten. Bedankt, de badkamer is super mooi geworden. Helemaal naar onze wensen.

Avatar for Fam. Boshuizen
Fam. Boshuizen

Vakwerk!

20 april 2019

Paul heeft onze nieuwe badkamer gerealiseerd. Door vakwerk van Paul en zijn mannen die volgens een strakke planning één voor één hun ‘klus’ klaren is de nieuwe badkamer een heerlijke ruimte geworden. In de voorbereidende fase dacht Paul goed mee en kwam met tips en trucs waar wij niet aan gedacht zouden hebben. Door de duidelijke communicatie van Paul hebben we geen omkijken naar de verbouwing gehad en leefden we op ons gemak naar het eindresultaat toe.

Dat het eindresultaat er mag zijn dat zal niemand verbazen.

Paul en de andere mannen verstaan hun werk en zijn naadloos op elkaar ingespeeld met als resultaat dat wij elke dag weer genieten van hun werk, al zou het bijna een hobby moeten zijn om zulke mooie badkamers te maken.

Paul bedankt!

Avatar for Koen de Jonge
Koen de Jonge

Nieuwe badkamer en toilet

24 december 2018

Een van de dingen die nog op ons verlanglijstje stond was een nieuwe badkamer en toilet. Onze oude badkamer had een bad waar we amper gebruik van maakten en geen toilet. We wilden graag een ruime inloopdouche en toilet. Na op het internet te hebben gezocht naar aannemers kwamen we bij Paul uit. Paul nam snel contact op om de werkwijze door te nemen en nadat we in de Plieger showroom onze droombadkamer hadden uitgekozen kwam Paul langs om alles nog eens door te nemen. De offerte die daarna volgde was duidelijk en compleet.

Na de herfstvakantie waren we aan de beurt. In twee weken tijd heeft Paul en zijn team de verbouwing gerealiseerd. Tijdens de verbouwing wist Paul op een prettige manier aan te geven wat er nog te gebeuren stond. De badkamer en toilet zijn prachtig geworden, precies zoals we hadden gehoopt. Al met al zijn we blij dat we voor Paul hebben gekozen!

Paul, nogmaals bedankt aan jou en het team.

Avatar for Peter van Mourik
Peter van Mourik

Precies op tijd en nog mooier

6 december 2018

Zonder meer erg tevreden over Paul en zijn mensen. De werkwijze werd bij het eerste telefonische contact duidelijk uitgelegd: eerst een afspraak maken bij de Plieger showroom, daar sanitair en tegels uitzoeken, daarna bezoek van Paul, dan een offerte en na de eerste aanbetaling wachten totdat Paul en zijn mensen de eerste afgesproken dag kwamen.

Het was het wachten waard! De poes vertrok elke ochtend om zeven uur naar buiten en na veertien dagen waren de badkamer en het toilet klaar. Precies op tijd en nog mooier dan in de herinnering aan het bezoek aan de showroom.

Avatar for Marianne uit Utrecht
Marianne uit Utrecht

Goed meedenken en adviseren

16 november 2018

Paul heeft bij ons niet alleen de badkamer zelf maar ook de muren vernieuwd. We zijn erg tevreden met het resultaat en ook met hoe het gegaan is. Paul geeft duidelijke planningen af en komt ze na, communiceert goed wat hij gaat doen en regelt nette mensen waarmee hij samenwerkt. Tijdens het bouwen kiest hij niet voor de makkelijkste oplossing maar voor een mooie. Bij een aantal keuzes die gemaakt moesten worden liet hij zien wat de opties waren maar kon hij daarin ook goed meedenken en adviseren. We zijn tijdens onze verbouwingen regelmatig ontevreden geweest over de andere aannemers maar Paul heeft dat ruimschoots goedgemaakt.

Avatar for Marike en Sytse
Marike en Sytse

Heel tevreden

4 oktober 2018

Wij zijn heel tevreden met Paul en de badkamer die hij met zijn team voor ons gerenoveerd heeft. Afspraken worden goed nagekomen, goede kwaliteit en prima vakmannen!

Avatar for Remko Zwanenburg
Remko Zwanenburg

Een ware metamorfose

4 oktober 2018

Onze badkamer en toilet hebben onder de handen van Paul en zijn team een ware metamorfose ondergaan. Een lelijk eendje werd een trotse zwaan! Vanaf de eerste kennismaking wisten wij dat het goed zou komen en dat vertrouwen is er het hele proces gebleven. De planning, de adviezen en het contact waren goed. De overlegmomenten waren helder; Paul zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.

Het was fijn en geruststellend om te zien dat er netjes gewerkt werd. De werkzaamheden sloten vrijwel naadloos op elkaar aan. Het team is goed op elkaar ingespeeld en er wordt vakwerk geleverd. Daarmee wordt het verschil tussen een erkend installateur en een klussenbedrijf ineens heel zichtbaar.

Avatar for Nico & Anneke Kralt
Nico & Anneke Kralt

Onze badkamer is geheel vernieuwd en aangepast aan onze wensen

13 februari 2018

Wederom heeft Paul de derde klus bij ons op een prettige, professionele wijze geklaard.

Onze badkamer is geheel vernieuwd en aangepast aan onze wensen. Dit alles in nog geen 2 weken tijd met alleen in de eerste en tweede dag geluidsoverlast van het breken en frezen. Dit alles zonder noemenswaardig stof en andere ongemakken.

Het team van Paul werkt netjes en praat je bij als iets niet kan gaan zoals afgesproken. Onze oude radiator zag er op het oog nog goed uit en zou gewoon blijven. Dat hij aan de onderkant gans verrot was werd bij de demontage pas bekend. Paul zorgde voor vervanging van een nieuwe radiator. De plafondplinten zouden verdwijnen door de nieuwe tegels, dit leverde beschadiging aan het plafond. Het werd in goed overleg met ons opgelost. Het plaatsen van een zitje in het douchegedeelte werd op juiste hoogte en ophanging geplaatst.

Wij bedanken Paul en zijn team wederom voor het geleverde resultaat.

Gérard en Trudy

Avatar for Gérard Verkroost
Gérard Verkroost

Project "renovatie badkamer"

8 januari 2018

De voorbereiding

De beslissing om onze inpandige badkamer na 40 jaar trouwe dienst, te gaan renoveren was onvermijdelijk , dat besluit uitvoeren was vers 2. De aanloop naar de uiteindelijke keuze van de inrichting en van de sanitaire hardware in de nieuwe badkamer bleek niet zo’n eenvoudig proces. Op gang geholpen door de suggesties van Paul Aldenkamp en van Plieger bleek het nogal tijdrovend te zijn (en soms ook ingewikkeld) om alternatieven te vinden waar wij de voorkeur aan gaven. Het bestellen van de benodigde materialen en het houden van het (financiele) overzicht werden daardoor wel wat ingewikkelder. Wat zeker geholpen heeft om tot een definitieve keuze te komen was het vastleggen van de data van uitvoering van dit project in de agenda’s van Paul en zijn mensen.

De uitvoering

Het was van meet af aan duidelijk dat de uitvoering van de renovatie een pittige klus zou worden. De bestaande badkamer moest compleet gesloopt worden (inclusief betonvloer), de bereikbaarheid van ons huis is uitgesproken slecht (geen enkele gelegenheid te parkeren voor de deur) en de container voor puin stond tientallen meters verderop. Dat bracht met zich mee dat Paul en z’n mannen een vracht aan gereedschap en spullen plus alle materiaal voor de nieuwe badkamer (inclusief tegels!) bij de start van de renovatie in ons huis moesten onderbrengen. Het werd erg vol rondom de badkamer.

De impact van het slopen van de bestaande badkamer viel niet echt mee; naast alle lawaai van het breken en slopen was het vooral de enorme stofontwikkeling die – ondanks alle ventilatieapparatuur – in huis voor veel overlast zorgde. Dagelijks intensief stofzuigen bleek de enige remedie om het leefbaar te houden. Het overleg met Paul en met de vakmensen die hij meebracht liep goed. Paul hield ons goed op de hoogte van de vorderingen en de afspraken werden, zowel qua tijd als qua inhoud, goed na gekomen.

Na het proces van het slopen was het proces van opbouw aanzienlijk rustiger en plezieriger om te combineren met het huiselijk leven. Paul en z’n collega’s hielden ons (vaak bij de koffie) goed op de hoogte van de vorderingen en er waren geen tegenvallers die het proces vertraagden. We konden, in goed overleg met de tegelzetter, tot in detail onze voorkeuren voor de betegeling aangeven en ook de plaatsing wastafel, toilet, kast etc. ging in goed overleg met Paul. Dat het aansluiten van de vloerverwarming ook moest leiden tot het openbreken van de zoldervloer was een detail waarover Paul ons in het voortraject waarschijnlijk terloops had geinformeerd, we werden er toch wat door verrast. Veel minder tevreden waren we over de plaatsing van de ventilator voor de luchtafvoer op zolder. Uiteindelijk heeft het aanbrengen van een betimmering rondom de ventilator de ergste pijn weggenomen maar dit onderdeel van het project verdient beslist geen schoonheidsprijs.

Tenslotte

Het project “renovatie badkamer” is door Paul en zijn collega’s keurig binnen de geplande tijd en binnen het budget gerealiseerd. De voorbereiding heeft ons vrij veel tijd gekost, mede omdat onze voorkeuren niet altijd strookten met de suggesties van Paul en van de firma Plieger. De maand van de uitvoering bracht meer overlast met zich mee dan we tevoren hadden ingeschat. Dat lag zeker niet aan aan de plezierige wijze van werken van Paul en zijn collega’s maar veel meer aan de beperkte ruimte in huis en de moeizame bereikbaarheid, het ontbreken van parkeergelegenheid etc. Uiteindelijk telt het eindresultaat: een prachtige nieuwe badkamer die volkomen aan onze wensen en verwachtingen beantwoordt en waarmee we het de komende 40 jaar ongetwijfeld wel zullen redden.

Hartelijke groet, Bruno Groen

Avatar for Bruno Groen (Amersfoort binnenstad)
Bruno Groen (Amersfoort binnenstad)

Het ‘korte lijntje’ met Paul Aldenkamp was een verademing!

20 november 2017

Na een chaotisch verlopen installatie van een nieuwe keuken door een landelijk opererende keukenspeciaalzaak waarmee elk persoonlijk contact ontbreekt, was het ‘korte lijntje’ met Paul Aldenkamp een verademing. Als eerste stap hadden we samen met hem bedacht hoe de badkamer er uit kon zien. Daarna werden we op pad gestuurd naar Plieger om douche, sanitair, tegels etc. te kiezen. Paul checkte dit alles op haalbaarheid en toen kon hij aan de slag. We vluchtten enkele dagen het huis uit vanwege de geluidsoverlast bij het verwijderen van de oude badkamer, maar Paul hield dagelijks contact om kleine aanpassingen van het plan door te spreken, naar aanleiding van onverwachte bevindingen. Het eindresultaat is echt schitterend. Paul en zijn mannen werken buitengewoon zorgvuldig, met oog voor de kleinste details, en dit alles in een prettige sfeer, waarbij een vleugje humor niet ontbreekt. Behalve een schitterende badkamer hebben we ook een nieuw toilet op de begane grond, beide met een nieuw ventilatiesysteem, alles volledig naar onze wensen. Graag bevelen we Paul Aldenkamp en zijn team aan voor iedereen die belang hecht aan kwaliteit. Bedankt Paul!

Avatar for Walter en Paula (Hoogland)
Walter en Paula (Hoogland)

Met veel plezier met Paul gewerkt

22 oktober 2017

Wij hebben met veel plezier met Paul en Plieger onze badkamer samen gesteld en werkelijkheid zien worden. Bij Plieger zijn wij goed geholpen in onze keuzes voor het sanitair en de indeling van onze badkamer. Vervolgens hebben wij met Paul samen de puntjes op de i gezet met betrekking tot de afronding van het ontwerp. Toen het moment van plaatsen aanbrak, hebben wij de samenwerking met Paul als zeer positief ervaren! De communicatie omtrent de diverse keuzes verliep zeer soepel en wij hebben weinig omkijken gehad naar dit project. Dankzij Paul zitten ook alle accessoires erin en konden wij vanaf het moment van afronding gelijk van een 100% voltooide badkamer en toilet gebruik maken.

Al met al hebben wij met veel plezier met Paul gewerkt en wij raden anderen zeker ook aan om met Paul te kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer.

Avatar for Cathy (Soesterberg)
Cathy (Soesterberg)

Zal bij een volgend project zeker Paul weer benaderen!

11 oktober 2017

Paul en zijn team hebben in ons appartment in Amsterdam waanzinnig goed werk geleverd. Onze redelijk kleine vervallen oude badkamer hebben ze omgetoverd tot een schitterend eindresultaat. Buiten het schitterende eindresultaat waren wij ook erg te spreken over de flexibiliteit, het pro actief meedenken van zowel Paul als zijn collega’s. Elke dag werd ons appartment ook netjes achtergelaten. ook dat is een stukje service. Al met al een geslaagde verbouwing en zal bij een volgend project zeker Paul weer benaderen!

Avatar for Antti Boeschoten uit Amsterdam
Antti Boeschoten uit Amsterdam

Alles volgens afspraak

7 maart 2017

Ordentelijk, snel, binnen de afgesproken tijd gereed en iedere dag opgeruimd. Alles volgens afspraak. Paul en collega bedankt voor de plezierige samenwerking. Paul Aldenkamp een aanrader.

Avatar for Dhr. Veen uit Soest
Dhr. Veen uit Soest

Perfect getegeld, strak stucwerk, alles mooi aangelegd en netjes gemonteerd.

21 december 2016

Wij zijn ontzettend blij dat we onze badkamer door Paul hebben laten renoveren. Want wauw: wat ziet het er geweldig uit! Perfect getegeld, strak stucwerk, alles mooi aangelegd en netjes gemonteerd. Het was fijn dat Paul met ons meedacht en goed adviseerde over de mogelijkheden van onze badkamer en binnen ons budget. Ook prettig vonden wij de zorgvuldigheid waarmee Paul en zijn mannen te werk gingen. Van tevoren zagen we er tegenop hele dagen ‘werkmannen’ over de vloer te hebben, maar het was prima – gezellig zelfs. En wij zijn aangenaam verrast dat zo’n klus kan worden uitgevoerd ZONDER dat je last hebt van stof en zooi – de ‘werkplek’ werd elke dag keurig netjes achtergelaten. Hebben wij dan helemaal geen kritische noot? Nee. Zelfs het enige minpunt dat wij ondervonden, loste Paul zonder gezeur binnen een dag op. Een vakman dus. Bedankt voor alles!

Avatar for Marlies en Eric
Marlies en Eric

Het resultaat is top!

15 november 2016

Afspraak is afspraak, daar houd ik van, en daar heb je je aan gehouden. Onze kleurrijke badkamer is op de afgesproken tijd klaar. Het was prettig om jou en je mannen over de vloer te hebben. Dat is minstens zo belangrijk als de kleur van de tegeltjes. je hebt ons goed geadviseerd. En het resultaat is top.

Avatar for Fam. De Kleijn (Amersfoort)
Fam. De Kleijn (Amersfoort)

Paul Aldenkamp heeft bij ons een prachtige badkamer gemaakt!

9 september 2016

Paul Aldenkamp heeft bij ons een prachtige badkamer gemaakt! Hij heeft een prachtig team van juiste mensen om zich heen. Ik kan hem bij iedereen, die nog een badkamer wil bouwen of verbouwen, aanbevelen.

Zijn hele team bestaat uit deskundige mensen die staan voor hun vak. Zeer attent en ze laten elke dag de boel schoon achter!

Avatar for Fam. Bus (Hooglanderveen)
Fam. Bus (Hooglanderveen)

Review Renovatie toilet begane grond , tussen woning.

19 juli 2016

Wij wilden ons toilet op renoveren , van een staand toilet naar een hangend toilet met zo veel mogelijk been ruimte. We hebben dit laten uitvoeren door Paul Aldenkamp. We kennen Paul o.a van het installeren van onze combi CV ketel en het werk wat hij gedaan heeft bij onze zwager / (schoon)-zus, de renovatie van de badkamer. Die renovatie is heel goed uitgevoerd en dat gaf een goed gevoel. We hebben hem gevraagd of hij bij ons het toilet wilde renoveren. Na een orienterend gesprek of het wel mogelijk was wat wat wilden werd een afspraak gemaakt om zaken op te meten en door te spreken. Wat wij heel makkelijk vonden is, dat hij een aantal leveranciers heeft aanbevolen waar wij konden kijken wat voor toiletpot, tegels etc. wij wilden hebben. Het is geen verplichting daar gebruik van de te maken, maar als je daar kan slagen worden die zaken door gegeven aan Paul dit dat verder in zijn offerte verwerkt en als je besluit de renovatie door te laten gaan zit niet met het feit dat je die spullen zelf moet bestellen en misschien ook wel tijdelijk op moet slaan. Ook gaf hij tips om zaken net iets anders te doen dan wij in ons hoofd hadden omdat dat dan handiger was of net een iets andere invulling zou geven aan het resultaat. De renovatie zelf zou ongeveer een week in beslag nemen hetgeen ook binnen die tijd uitgevoerd is. We hebben nauwelijks last gehad van deze klus en iedere avond werd de hal weer netjes gestofzuigd opgeleverd. Ook de nazorg die hij levert is goed en snel.

Wij zijn heel tevreden over dit project en zouden hem ook aanbevelen bij familie, vrienden of kennissen als zij een badkamer of toilet gaan renoveren

Bedankt Team Aldenkamp

Avatar for Anoniem
Anoniem

Het eindresultaat is een badkamer die mooier is geworden dan de 3D-tekeningen

6 april 2016

Is het mogelijk om in 2 weken een badkamer te renoveren? Jazeker, als je Paul dat project laat begeleiden! En dan niet alleen de badkamer, maar ook een deel van de aangrenzende inloopkast. Aan alles merk je dat Paul en zijn mannen kwaliteit kunnen en willen leveren en we zijn vooraf goed geïnformeerd. De houten koof met spotjes in de inloopkast is een plaatje geworden, dank aan Cor! De stofoverlast bij de sloop is ons erg meegevallen door het gebruik van een mobiele afzuiginstallatie. Dat bij oplevering de thermostaatkraan defect bleek (garantie) heeft Paul met veel energie naar volle tevredenheid opgelost. Hij had daar zelfs een plan B voor! (nadat de fabrikant adequate hulp achterwege liet)

Het eindresultaat is een badkamer die mooier is geworden dan de 3D-tekeningen die we van te voren kregen. Daar genieten we nu elke dag van. Paul, ik hoop dat je nog veel mensen blij blijft maken met nieuwe badkamers.

Paul, nogmaals bedankt!

Avatar for René van Lubek (Amersfoort)
René van Lubek (Amersfoort)

De badkamer en het toilet zijn schitterend!

4 maart 2016

Paul Aldenkamp heeft mijn appartement voorzien van een badkamer en een toiletruimte. Ook heeft hij de CV ruimte afgewerkt, inclusief witgoed aansluitingen, en een nieuw ventilatiesysteem geplaatst. Paul kwam langs om mijn wensen door te nemen. Hij nam de tijd, bekeek de situatie en had gelijk goede voorstellen. Zijn perfectionisme bleek al bij het inmeten, waarbij gelijk werd nagedacht over de optimale plaatsing van badkamermeubels en spotjes. Toen ik aangaf dat mijn voorkeur uitging naar LED spotjes, kwam Paul langs om meerdere typen spotjes te demonstreren en hielp bij de keuze voor spotjes met mooi ‘warm’ licht. Ook voor alle andere uitdagingen waren oplossingen voorhanden. Of het nou ging om het plaatsen van een whirlpool, het installeren van een badkamertelevisie of de keuze voor een goede tegelleverancier: Paul ontzorgde mij met zijn ideeën en proactieve houding.

Tijdens de laatste finetuning werden vragen snel en accuraat per e-mail en telefonisch beantwoord. De afspraken werden duidelijk op papier gezet en het project werd ingepland. Tot zo ver helemaal pico. Maar dan de uitvoering van het project, zou dat ook zo goed gaan?

Dat kan ik alleen maar bevestigen. Alle afspraken werden vakkundig gerealiseerd door Paul en zijn team. De door Paul ingeschakelde tegelzetter heeft keurig werk geleverd en dacht goed mee over de mooiste uitlijning van de tegels. Kosten noch moeite werden gespaard om de badkamervloer zo diep mogelijk uit te hakken, zodat mijn wens van een volledig ‘gelijkvloerse’ badkamer werd gerealiseerd. Wat verder opviel was de goede samenwerking die Paul tot stand bracht met de door mij zelf ingeschakelde elektricien. Handig als er een whirlpool aangesloten moet worden en er een stopcontact in een badkamermeubel wordt geplaatst. En toen er een onderdeel in de verkeerde kleur bleek te zijn geleverd, hielp Paul om dit z.s.m. bij de leverancier te laten omruilen voor de juiste kleur. Wat Paul voor mij onderscheidt van eerdere ervaringen is zijn combinatie van technische en communicatieve vaardigheden. Een absolute meerwaarde voor een complex project waaraan meerdere personen meewerken en ik als klant op de juiste momenten bevraagd wil worden over te maken keuzes. Voeg daar perfectionisme en bevlogenheid aan toe en je krijgt een badkamer zoals op de foto’s.

Kortom, het gehele traject van oriëntatie vooraf tot puntgave oplevering is heel goed bevallen. De badkamer en het toilet zijn schitterend en daarnaast is Paul een prettig mens om mee samen te werken. Een bevlogen professional die meedenkt waar het kan en proactief is waar het moet.

Met vriendelijke groet,

Henk Noordhuis

Avatar for Henk Noordhuis (Amersfoort)
Henk Noordhuis (Amersfoort)

Het resultaat is geweldig!

22 februari 2016

Afgelopen twee weken een flinke verbouwing gehad, uitgevoerd door Paul en zijn mannen. In twee weken tijd hebben ze onze hele badkamer op de eerste verdieping en toilet op de begane grond eruit gehaald en een nieuwe geplaatst. Daarnaast hebben ze het muurtje tussen onze keuken en woonkamer verder opengebroken. Heel veel werk, maar in twee weken tijd gelukt met een prachtige oplevering, alles heel secuur en netjes afgewerkt. Paul heeft alles goed met ons besproken en kwam zelf met goede ideeën waar we veel aan hebben gehad. Het resultaat is geweldig!

Paul, nogmaals bedankt!

Avatar for Karin Jansen (Utrecht)
Karin Jansen (Utrecht)

Badkamer en sauna, Een dikke aanrader!!!!

10 november 2015

Paul Aldenkamp (en zijn mannen) hebben in november 2015 onze zolder onder handengenomen. Het begon bij het orientatie gesprek met Paul waarin hij zeer goed en actief met ons meedacht over de plaatsing van de badkamer, evt werkkamer en een grote sauna. Hierin kwam hij met goede ideeen (oa de wastafel dat die als kolom ”uit de grond komt’) om zo effectief mogelijk de ruimte te benutten (veel schuine wanden) en welke materialen goed zouden uitkomen met de sauna. Paul is duidelijk en direct, wat wij fijn vonden omdat je op deze manier minder voor verassingen komt te staan.

Vanaf het moment dat Paul en zijn mannen hier over de vloer kwamen zijn ze altijd zeer zorgvuldigen netjes te werk gegaan. Tijdens het werk liet Paul verschillende opties zien waardoor we al gaande weg tot de beste en mooiste oplossingen kwamen en waarin wij alles aan konden geven qua wensen.

Door Paul (en zijn mannen) zijn vakmanschap, de transparantie, het meedenken en daarbij de mogelijkheden en opties bekijken heeft bij ons geresulteerd in een zeer geslaagde zolderverbouwing waarin in 3,5 week kamers zijn gemaakt, een badkamer is geplaatst, grote oppervlakten zijn betegeld (ook ten behoeve van de sauna) een sauna is geplaatst en een stuk afwerking is gedaan. Wij hebben hier weinig omkijken naar gehad en het is ontzettend goed verlopen. Een dikke aanrader!!!!

Avatar for Margit Sjardin
Margit Sjardin