X
Menu

Referenties

Het ‘korte lijntje’ met Paul Aldenkamp was een verademing!

20 november 2017

Na een chaotisch verlopen installatie van een nieuwe keuken door een landelijk opererende keukenspeciaalzaak waarmee elk persoonlijk contact ontbreekt, was het ‘korte lijntje’ met Paul Aldenkamp een verademing. Als eerste stap hadden we samen met hem bedacht hoe de badkamer er uit kon zien. Daarna werden we op pad gestuurd naar Plieger om douche, sanitair, tegels etc. te kiezen. Paul checkte dit alles op haalbaarheid en toen kon hij aan de slag. We vluchtten enkele dagen het huis uit vanwege de geluidsoverlast bij het verwijderen van de oude badkamer, maar Paul hield dagelijks contact om kleine aanpassingen van het plan door te spreken, naar aanleiding van onverwachte bevindingen. Het eindresultaat is echt schitterend. Paul en zijn mannen werken buitengewoon zorgvuldig, met oog voor de kleinste details, en dit alles in een prettige sfeer, waarbij een vleugje humor niet ontbreekt. Behalve een schitterende badkamer hebben we ook een nieuw toilet op de begane grond, beide met een nieuw ventilatiesysteem, alles volledig naar onze wensen. Graag bevelen we Paul Aldenkamp en zijn team aan voor iedereen die belang hecht aan kwaliteit. Bedankt Paul!

Avatar for Walter en Paula (Hoogland)
Walter en Paula (Hoogland)

Met veel plezier met Paul gewerkt

22 oktober 2017

Wij hebben met veel plezier met Paul en Plieger onze badkamer samen gesteld en werkelijkheid zien worden. Bij Plieger zijn wij goed geholpen in onze keuzes voor het sanitair en de indeling van onze badkamer. Vervolgens hebben wij met Paul samen de puntjes op de i gezet met betrekking tot de afronding van het ontwerp. Toen het moment van plaatsen aanbrak, hebben wij de samenwerking met Paul als zeer positief ervaren! De communicatie omtrent de diverse keuzes verliep zeer soepel en wij hebben weinig omkijken gehad naar dit project. Dankzij Paul zitten ook alle accessoires erin en konden wij vanaf het moment van afronding gelijk van een 100% voltooide badkamer en toilet gebruik maken.

Al met al hebben wij met veel plezier met Paul gewerkt en wij raden anderen zeker ook aan om met Paul te kijken naar de mogelijkheden voor een nieuwe badkamer.

Avatar for Cathy (Soesterberg)
Cathy (Soesterberg)

Zal bij een volgend project zeker Paul weer benaderen!

11 oktober 2017

Paul en zijn team hebben in ons appartment in Amsterdam waanzinnig goed werk geleverd. Onze redelijk kleine vervallen oude badkamer hebben ze omgetoverd tot een schitterend eindresultaat. Buiten het schitterende eindresultaat waren wij ook erg te spreken over de flexibiliteit, het pro actief meedenken van zowel Paul als zijn collega’s. Elke dag werd ons appartment ook netjes achtergelaten. ook dat is een stukje service. Al met al een geslaagde verbouwing en zal bij een volgend project zeker Paul weer benaderen!

Avatar for Antti Boeschoten uit Amsterdam
Antti Boeschoten uit Amsterdam

Alles volgens afspraak

7 maart 2017

Ordentelijk, snel, binnen de afgesproken tijd gereed en iedere dag opgeruimd. Alles volgens afspraak. Paul en collega bedankt voor de plezierige samenwerking. Paul Aldenkamp een aanrader.

Avatar for Dhr. Veen uit Soest
Dhr. Veen uit Soest

Perfect getegeld, strak stucwerk, alles mooi aangelegd en netjes gemonteerd.

21 december 2016

Wij zijn ontzettend blij dat we onze badkamer door Paul hebben laten renoveren. Want wauw: wat ziet het er geweldig uit! Perfect getegeld, strak stucwerk, alles mooi aangelegd en netjes gemonteerd. Het was fijn dat Paul met ons meedacht en goed adviseerde over de mogelijkheden van onze badkamer en binnen ons budget. Ook prettig vonden wij de zorgvuldigheid waarmee Paul en zijn mannen te werk gingen. Van tevoren zagen we er tegenop hele dagen ‘werkmannen’ over de vloer te hebben, maar het was prima – gezellig zelfs. En wij zijn aangenaam verrast dat zo’n klus kan worden uitgevoerd ZONDER dat je last hebt van stof en zooi – de ‘werkplek’ werd elke dag keurig netjes achtergelaten. Hebben wij dan helemaal geen kritische noot? Nee. Zelfs het enige minpunt dat wij ondervonden, loste Paul zonder gezeur binnen een dag op. Een vakman dus. Bedankt voor alles!

Avatar for Marlies en Eric
Marlies en Eric

Het resultaat is top!

15 november 2016

Afspraak is afspraak, daar houd ik van, en daar heb je je aan gehouden. Onze kleurrijke badkamer is op de afgesproken tijd klaar. Het was prettig om jou en je mannen over de vloer te hebben. Dat is minstens zo belangrijk als de kleur van de tegeltjes. je hebt ons goed geadviseerd. En het resultaat is top.

Avatar for Fam. De Kleijn (Amersfoort)
Fam. De Kleijn (Amersfoort)

Paul Aldenkamp heeft bij ons een prachtige badkamer gemaakt!

9 september 2016

Paul Aldenkamp heeft bij ons een prachtige badkamer gemaakt! Hij heeft een prachtig team van juiste mensen om zich heen. Ik kan hem bij iedereen, die nog een badkamer wil bouwen of verbouwen, aanbevelen.

Zijn hele team bestaat uit deskundige mensen die staan voor hun vak. Zeer attent en ze laten elke dag de boel schoon achter!

Avatar for Fam. Bus (Hooglanderveen)
Fam. Bus (Hooglanderveen)

Review Renovatie toilet begane grond , tussen woning.

19 juli 2016

Wij wilden ons toilet op renoveren , van een staand toilet naar een hangend toilet met zo veel mogelijk been ruimte. We hebben dit laten uitvoeren door Paul Aldenkamp. We kennen Paul o.a van het installeren van onze combi CV ketel en het werk wat hij gedaan heeft bij onze zwager / (schoon)-zus, de renovatie van de badkamer. Die renovatie is heel goed uitgevoerd en dat gaf een goed gevoel. We hebben hem gevraagd of hij bij ons het toilet wilde renoveren. Na een orienterend gesprek of het wel mogelijk was wat wat wilden werd een afspraak gemaakt om zaken op te meten en door te spreken. Wat wij heel makkelijk vonden is, dat hij een aantal leveranciers heeft aanbevolen waar wij konden kijken wat voor toiletpot, tegels etc. wij wilden hebben. Het is geen verplichting daar gebruik van de te maken, maar als je daar kan slagen worden die zaken door gegeven aan Paul dit dat verder in zijn offerte verwerkt en als je besluit de renovatie door te laten gaan zit niet met het feit dat je die spullen zelf moet bestellen en misschien ook wel tijdelijk op moet slaan. Ook gaf hij tips om zaken net iets anders te doen dan wij in ons hoofd hadden omdat dat dan handiger was of net een iets andere invulling zou geven aan het resultaat. De renovatie zelf zou ongeveer een week in beslag nemen hetgeen ook binnen die tijd uitgevoerd is. We hebben nauwelijks last gehad van deze klus en iedere avond werd de hal weer netjes gestofzuigd opgeleverd. Ook de nazorg die hij levert is goed en snel.

Wij zijn heel tevreden over dit project en zouden hem ook aanbevelen bij familie, vrienden of kennissen als zij een badkamer of toilet gaan renoveren

Bedankt Team Aldenkamp

Avatar for Anoniem
Anoniem

Het eindresultaat is een badkamer die mooier is geworden dan de 3D-tekeningen

6 april 2016

Is het mogelijk om in 2 weken een badkamer te renoveren? Jazeker, als je Paul dat project laat begeleiden! En dan niet alleen de badkamer, maar ook een deel van de aangrenzende inloopkast. Aan alles merk je dat Paul en zijn mannen kwaliteit kunnen en willen leveren en we zijn vooraf goed geïnformeerd. De houten koof met spotjes in de inloopkast is een plaatje geworden, dank aan Cor! De stofoverlast bij de sloop is ons erg meegevallen door het gebruik van een mobiele afzuiginstallatie. Dat bij oplevering de thermostaatkraan defect bleek (garantie) heeft Paul met veel energie naar volle tevredenheid opgelost. Hij had daar zelfs een plan B voor! (nadat de fabrikant adequate hulp achterwege liet)

Het eindresultaat is een badkamer die mooier is geworden dan de 3D-tekeningen die we van te voren kregen. Daar genieten we nu elke dag van. Paul, ik hoop dat je nog veel mensen blij blijft maken met nieuwe badkamers.

Paul, nogmaals bedankt!

Avatar for René van Lubek (Amersfoort)
René van Lubek (Amersfoort)

De badkamer en het toilet zijn schitterend!

4 maart 2016

Paul Aldenkamp heeft mijn appartement voorzien van een badkamer en een toiletruimte. Ook heeft hij de CV ruimte afgewerkt, inclusief witgoed aansluitingen, en een nieuw ventilatiesysteem geplaatst. Paul kwam langs om mijn wensen door te nemen. Hij nam de tijd, bekeek de situatie en had gelijk goede voorstellen. Zijn perfectionisme bleek al bij het inmeten, waarbij gelijk werd nagedacht over de optimale plaatsing van badkamermeubels en spotjes. Toen ik aangaf dat mijn voorkeur uitging naar LED spotjes, kwam Paul langs om meerdere typen spotjes te demonstreren en hielp bij de keuze voor spotjes met mooi ‘warm’ licht. Ook voor alle andere uitdagingen waren oplossingen voorhanden. Of het nou ging om het plaatsen van een whirlpool, het installeren van een badkamertelevisie of de keuze voor een goede tegelleverancier: Paul ontzorgde mij met zijn ideeën en proactieve houding.

Tijdens de laatste finetuning werden vragen snel en accuraat per e-mail en telefonisch beantwoord. De afspraken werden duidelijk op papier gezet en het project werd ingepland. Tot zo ver helemaal pico. Maar dan de uitvoering van het project, zou dat ook zo goed gaan?

Dat kan ik alleen maar bevestigen. Alle afspraken werden vakkundig gerealiseerd door Paul en zijn team. De door Paul ingeschakelde tegelzetter heeft keurig werk geleverd en dacht goed mee over de mooiste uitlijning van de tegels. Kosten noch moeite werden gespaard om de badkamervloer zo diep mogelijk uit te hakken, zodat mijn wens van een volledig ‘gelijkvloerse’ badkamer werd gerealiseerd. Wat verder opviel was de goede samenwerking die Paul tot stand bracht met de door mij zelf ingeschakelde elektricien. Handig als er een whirlpool aangesloten moet worden en er een stopcontact in een badkamermeubel wordt geplaatst. En toen er een onderdeel in de verkeerde kleur bleek te zijn geleverd, hielp Paul om dit z.s.m. bij de leverancier te laten omruilen voor de juiste kleur. Wat Paul voor mij onderscheidt van eerdere ervaringen is zijn combinatie van technische en communicatieve vaardigheden. Een absolute meerwaarde voor een complex project waaraan meerdere personen meewerken en ik als klant op de juiste momenten bevraagd wil worden over te maken keuzes. Voeg daar perfectionisme en bevlogenheid aan toe en je krijgt een badkamer zoals op de foto’s.

Kortom, het gehele traject van oriëntatie vooraf tot puntgave oplevering is heel goed bevallen. De badkamer en het toilet zijn schitterend en daarnaast is Paul een prettig mens om mee samen te werken. Een bevlogen professional die meedenkt waar het kan en proactief is waar het moet.

Met vriendelijke groet,

Henk Noordhuis

Avatar for Henk Noordhuis (Amersfoort)
Henk Noordhuis (Amersfoort)

Het resultaat is geweldig!

22 februari 2016

Afgelopen twee weken een flinke verbouwing gehad, uitgevoerd door Paul en zijn mannen. In twee weken tijd hebben ze onze hele badkamer op de eerste verdieping en toilet op de begane grond eruit gehaald en een nieuwe geplaatst. Daarnaast hebben ze het muurtje tussen onze keuken en woonkamer verder opengebroken. Heel veel werk, maar in twee weken tijd gelukt met een prachtige oplevering, alles heel secuur en netjes afgewerkt. Paul heeft alles goed met ons besproken en kwam zelf met goede ideeën waar we veel aan hebben gehad. Het resultaat is geweldig!

Paul, nogmaals bedankt!

Avatar for Karin Jansen (Utrecht)
Karin Jansen (Utrecht)

Badkamer en sauna, Een dikke aanrader!!!!

10 november 2015

Paul Aldenkamp (en zijn mannen) hebben in november 2015 onze zolder onder handengenomen. Het begon bij het orientatie gesprek met Paul waarin hij zeer goed en actief met ons meedacht over de plaatsing van de badkamer, evt werkkamer en een grote sauna. Hierin kwam hij met goede ideeen (oa de wastafel dat die als kolom ”uit de grond komt’) om zo effectief mogelijk de ruimte te benutten (veel schuine wanden) en welke materialen goed zouden uitkomen met de sauna. Paul is duidelijk en direct, wat wij fijn vonden omdat je op deze manier minder voor verassingen komt te staan.

Vanaf het moment dat Paul en zijn mannen hier over de vloer kwamen zijn ze altijd zeer zorgvuldigen netjes te werk gegaan. Tijdens het werk liet Paul verschillende opties zien waardoor we al gaande weg tot de beste en mooiste oplossingen kwamen en waarin wij alles aan konden geven qua wensen.

Door Paul (en zijn mannen) zijn vakmanschap, de transparantie, het meedenken en daarbij de mogelijkheden en opties bekijken heeft bij ons geresulteerd in een zeer geslaagde zolderverbouwing waarin in 3,5 week kamers zijn gemaakt, een badkamer is geplaatst, grote oppervlakten zijn betegeld (ook ten behoeve van de sauna) een sauna is geplaatst en een stuk afwerking is gedaan. Wij hebben hier weinig omkijken naar gehad en het is ontzettend goed verlopen. Een dikke aanrader!!!!

Avatar for Margit Sjardin
Margit Sjardin