X
Menu

HappyDrops waterontkalker

Houd uw badkamer mooi schoon met een HappyDrops Home waterontkalker

Als dé badkamerspecialist in de regio Amersfoort zien wij uiteraard graag dat een nieuwe badkamer ook mooi schoon blijft. En dan liefst zónder het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Daarom installeren wij met plezier een HappyDrops waterontkalker in uw woning. Daarmee maakt u voor eens en voor altijd een einde aan kalkaanslag.

Waarom zijn wij zo enthousiast over de HappyDrops Home?

  • Compact systeem: hij past in vrijwel elke meterkast
  • Geen gedoe met zout bijvullen
  • Gezonde mineralen blijven behouden in het drinkwater

Hieronder leest u meer over de voordelen en de werking van de HappyDrops Home. Ook leggen we kort uit wat de belangrijkste verschillen zijn met traditionele waterontharders, die op basis van zout werken.

Wilt u zelf profiteren van de voordelen van een HappyDrops waterontkalker? Wij komen er graag een bij u in huis installeren. Tientallen tevreden klanten gingen u al voor!

Een einde aan kalkaanslag

Het grootste voordeel van de HappyDrops Home is dat het systeem een einde maakt aan kalkaanslag. Op de glazen douchewand, het sanitair en de kranen in de badkamer. Maar ook in warmwater-apparatuur zoals de cv-ketel, de wasmachine of de quooker.

Nieuwe kalkaanslag krijgt geen kans meer. En eventuele bestaande kalkaanslag zult u ook geleidelijk aan zien verdwijnen. Voor de schoonmaak van de badkamer is het voortaan voldoende om warm water of een sopje te gebruiken. Agressieve middelen zoals Antikal, die slecht zijn voor het voeg- en tegelwerk, hebt u absoluut niet meer nodig

Hoe werkt waterbehandeling met de HappyDrops?

De HappyDrops werkt op basis van een ingenieus doseersysteem. De doseerunit geeft continu een kleine hoeveelheid fosfaatmineralen af. Die mineralen gaan vervolgens een natuurlijke verbinding aan met de kalkmineralen die in het water zitten, waardoor deze zich niet langer meer vasthechten in de vorm van kalkaanslag.

Bekijk in 1 minuut hoe de HappyDrops werkt:

Duurzaam alternatief voor een traditionele waterontharder

De HappyDrops Home heeft een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van de meer traditionele waterontharders, die vrijwel allemaal op basis van zout werken. Op de website van HappyDrops vindt u uitgebreide informatie over de verschillen tussen HappyDrops en waterontharders.

Wij vinden dit de 3 belangrijkste redenen om voor een HappyDrops te kiezen:

  1. Duurzaamheid: geen stroomverbruik of afvalwater; goede combinatie met een warmtepomp- of zonneboiler
  2. Behoud van de waterkwaliteit: gezonde kalkmineralen blijven in het drinkwater zitten
  3. Geen gedoe met zout bijvullen

Waar plaatsen we de HappyDrops?

Meestal installeren we de HappyDrops in de meterkast. Dat is een handige plaats, omdat de hoofdkraan hier meestal ook zit.


Aangezien de HappyDrops Home compact van omvang is en geen stroom of waterafvoer nodig heeft, past het systeem vrijwel altijd. Bij traditionele waterontharders, die wel een afvoer nodig hebben, is dat niet altijd het geval. Een alternatief voor de meterkast is de kelder of de watermeterput.

Wat kost een HappyDrops?

Voor € 945 heeft u al een HappyDrops Home in huis, inclusief professionele montage door Paul Aldenkamp & Zoon.

Houd er daarnaast rekening mee dat u elke paar jaar een nieuwe doseerunit nodig hebt. Bij een gemiddeld waterverbruik gaat die unit zo’n twee tot drie jaar mee.

Ook goed om te weten: HappyDrops geeft 5 jaar volledige garantie op het systeem.

Meer weten over het HappyDrops systeem?

Op de website van HappyDrops vindt u uitgebreide informatie over de werking van het systeem. Ook vindt u daar het antwoord op allerlei vragen over anti-kalksystemen in het algemeen, zoals:

Overtuigd van de voordelen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden van een HappyDrops in uw woning of het inplannen van een installatie-afspraak!

Lees hier het artikel met Paul Aldenkamp & Zoon op de site van Happy Drops

Waarom een HappyDrops Home waterontkalker?
  • Nooit meer kalkaanslag in huis
  • Apparatuur en leidingen gaan langer mee
  • Duurzaam alternatief voor een traditionele waterontharder
Afspraak maken?
Wilt u meer weten over de HappyDrops Home waterontkalker? Paul Aldenkamp & Zoon is officieel installatiepartner van HappyDrops. Neem contact op voor een afspraak.